Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 9. 2015

Sofie

sofie první

Přibuzní:král Roland II (nevlastní otec) královna Miranda (matka),princezna Amber a princ James (nevlastní sestra a bratr)

Pohátky o princeznách proudí z dílny Walta Disneyho ž desítky let,nyní je to alepoprvé,kdyse děj zaměří na princeznu,která je stále ještě malou holčičkou.Příběhy seriálu Sofie první se odehrávají  v pohátkovém světe malé Sofie,která žije život obyčejné holčičky.Všese změní,když se její maminka provdá za krále a ona se ocitne v  okouzlujících a okázalém světě,kde pozná nevlastní sourozence Ambera  Jamese.V seriálu se objeví také Fauna,Flora a Merryweather,víly z disnyho Šípkové Růženky,v rolích učitelek veškole s názvem Přípravka pro princezny.Tu navštěvuje Sofie i další princezny a princové.V jednotlivých dílech seriálu sesetkáme i s jinými známými Disneyho postavičkami.například s Popelkou adalšími princeznami.

 Malá Sofie žila úplně obyčejný život až do chvíle, kdy se její maminka vdala za krále Rolanda. Na královském dvoře na Sofii čeká těžký úkol – naučit se být opravdovou princeznou. Pomáhají jí hodné víly z princeznovské školy a věrní zvířecí kamarádi, ale najdou se i závistivci a nepřátelé, kteří by její snahu rádi překazili. Sofie má ale srdce na pravém místě, a tak brzy pochopí, že princeznu nedělají šaty a korunka, ale poctivost, odvaha a ochota pomáhat.

Sofie se stala akahuma aby pomohla princez která uči ovládat počasi,Sofie má mapu,pomáha princezne aby princezna získala perlu a šla domů.

 Disney představí českým divákům malou princeznu Sofii. Animovaný televizní seriál Sofie První 

 Pohádky o princeznách z dílny Walta Disneyho okouzlují publikum už více než 70 let, ale nyní je to poprvé, kdy se děj seriálu zaměří na princeznu, která je stále ještě malou holčičkou. Příběhy jsou vytvořeny, aby k divákovi šířily pozitivní poselství a ukázaly situace, jaké prožívají děti v předškolním věku. Příběhy seriálu Sofie První se odehrávají v pohádkovém světě malé Sofie, kterážije život obyčejné holčičky. Vše se změní, když se její maminka provdá za krále a ona se octne v okouzlujícím, ale někdy matoucím, okázalém královském světě, kde pozná své nové nevlastní sourozence Amber a Jamese.V seriálu se objeví také Fauna, Flora a Merryweather (víly z klasické Disney pohádky Šípková Růženka) v roli vysoce postavených učitelek školy s názvemPřípravka pro princezny, kterou Sofie a další princezny a princové navštěvují.V jednotlivých dílech seriálu se objeví i známé postavičky, jako je Popelka a další Disneyho princezny. Sofie je princeznou, která zažívá stejné problémy jako malí diváci, kteří ji sledují. Učí se, jak zapadnout do kolektivu, získat kamarády, osvojit si nové schopnosti a vycházet se svými sourozenci.

A i přesto, že Sofie má spoustu šatů a krásných střevíčků, děj příběhů ukazuje divákům, že opravdovou princeznu ze Sofie dělá to, jaká je uvnitř. Jsou to povahové vlastnosti jako je laskavost, štědrost, loajalita, upřímnost a slušnost, které ji dělají opravdovou princeznou.

 S pomocí tří víl (Flora, Fauna a Merryweather), které šéfují královské akademii a ve společnosti svých dalších spolužaček, mezi které patří Popelka, Aurora, Sněhurka, Jasmine, Mulan, Pocahontas a Ariel, se mladá Sofia učí jak být princeznou. Brzy poznává, že vypadat jako princezna tak těžké není, nejsložitější je chovat se tak a nezapomínat na to, že nejdůležitější je mít dobré srdce. Díky pomoci svých přátel tak zjistí, že velkorysost, dobrota, věrnost, upřímnost a elegance jsou tím, co z ní může skutečnou princeznu udělat. Ke všemu navíc vlastní amulet z Avaloru, díky kterému si může povídat se zvířaty. Samozřejmě je v tom háček, protože amulet vykoval zlý čaroděj Cedric, který jej chce získat pro sebe a použít k ovládnutí 

Princess Sofia je hlavní protagonista Disney Channel sérieSofia první. Sofia je malá dívka s pozadím občan, dokud její matka si vezme krále Enchancia a ona se stane princeznou. Sofia se dozví, že vypadat jako princezna není zas tak těžké, ale chovát jako jeden musí pocházet ze srdce. 

Role Sofia jako Storykeeper vedl k ní objevovat, jak princezna Elena z Avaloru byl uvězněn v jejím amulet čtyřicet jedna let. Ona vyrazila osvobodit Elenu a vrátit ji do Avalor osvobodit její království. Sofia podařilo osvobodit Elena z něj po dlouhé době trvání. Tento proces se obrátil Amulet z fialové na růžovou. 

 Osobnost:Sofia má dvojstrannou osobnost: na jedné straně je softhearted idealista.Sofia je velmi milá a soucitná. Ona je také ukázala být loajální ke svým milovaným k bodu altruismu. Ona je také ochotna se spřátelit s lidmi, velká většina odmítá mít něco společného.Ona také věří v dodržování slibů bez ohledu na to, co. Ona také ukazuje své náklonnosti tím, že dá svým milovaným teplé objetí. Druhou stranou její osobnosti je tvrdá pragmatista. Sofia je prokázána předčasná dívka, která věří, že důkaz je v pudingu. To jí pohání stranu, která je velmi vyšetřující a skeptická.Má tendenci se snažit žonglovat víc, než se může vypořádat, zvláště pokud jde o své přátele, a má za to, že je sama o sobě co nejrozmanitější. Tato strana jí také dává důvěru, které ji dělají samy o sobě, aniž by někomu pověděly a tajily od všech, s výjimkou její tety Tilly a její přítelkyně mořské panny, princezny Oony. Menší část osobnosti Sofie, kterou se snaží skrýt, je menší: Její zranitelná, vystrašená a znepokojená část.Mnohokrát se zranitelná strana ze Sofie stala otázkou, zda skutečně patří svým královským přátelům a rodině. Má tendenci se obávat její vlastní vlastní hodnoty a pokud se dokáže vypořádat s princeznou.Zatímco se často nestará, když udeří, ztratí jistou sebevědomí, což jí může způsobit problémy

Vzhled: Sofie má vlnitý gaštan dlouhý ramenní pleť na sienní vlasy, velké tyrkysové oči, střední obočí a slušnou kůži s růžovými tvářemi. Jak se ukázalo, když nosí oblečení Flying Derby poprvé, Sofia je pro svůj věk nesmírně malá. Obvykle nosí princeznové šaty z lilašského korzetu, zdobené dvěma perličkami v přední části a podél výstřihu a křídla na sukni, perlou lemovanou a hřebenovou lila vycpanou sukní s řadou velkých krajkových kapiček a trouby uspořádaných jako Čtyřlitý jetel nebo kříž na nimbu a nažloutlá spodnička s lilací kapelou; Kroužkovaný diadém s růžovými safíry, bílými perlami a tyrkysovým diamantem; Fialové pantofle s luky a středními podpatky;A královský Amulet z Avaloru, obrovský ohňový opálový kabochon, na stříbrné podložce se třemi zafíry a na stříbrném náhrdelníku zabaleném nad ametystovými fazolemi. V pilotech pro svou debutantskou plesu měl šaty spletité krajky na ramenou a čtrnáct svitků a konce čtyřlístek kolem každého nimbusu.

   

 Sofia the First - S04E20 "The Mystic Isles: Undercover Fairies ...

 

 

Sofia the First - Sofia transforms into Flying Unicorn 2 - YouTube

Sofia the First - Sofia transforms into Rabbit - YouTube

Sofia the First - Sofia transforms into Bulldog - YouTube

Sofia the First - Sofia transforms into Bird - YouTube

Sofia Crystal Bird TF5 by XDNobody on DeviantArt

Princess Sofia as a Dragon by JoshuaOrro on DeviantArt

Sofia Lizard TF by XDNobody on DeviantArt

Sofia as mermaid | Princess sofia party, Princess sofia, Sofia the ...

  

Související obrázekSouvisející obrázek

 Související obrázek

 

 

 

sofia