Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 4. 2017

Recal academy

 Vítejte u nového článku a tentokrát mám pro vás informace ohledně nového seriálu od tvůrců z Rainbow S.r.l. Regal Academy. Sice blog o tomto seriálu není. Jako první pro vás mám promo obrázky hlavních postav, které jsou moc hezké. Nevím jak vy, ale trošku v tom vidím Winx Clubový styl animace. :)

1.Škola pro pohátky

2.Velký dračí závod

3.Labuť bažinatem jezeře

4.Astrolia a fazorový stonek

5.Pohatkova svatba

6.Záhada Popelčině zámku

7.Vnučka babičky na hrášku

8.Pomsta

9.Tak perníkové jeřibaby

10.Roseina pohátková zbýrka

11.Velký pad zlého vlka

12.Dýne a draci

13.Velký bal

14.Legendarní Ajrofen (Ironfan)

15.Rose a dračí král

16.Píseň mořské čarodějnice

17.Hawk (Hok)  a otravená jablka

18.Pohátky na zemy

19.Prokaté vlasy

20.Rodičoský den

21.Opičí čáry

22.Květoapokalipsa

23.Labuť tančičí s hvězdamy

24.Dračí souboj

25.Pád strážců

26.Padouch Vicky

2.serie

1.Pompové

2.Kráska je zvíře

3.Kouzelný veletrch

4.Zrcadlové šílenství

5.Královská akademie

6.Obrova žena

7.Pátraní po Pinociovy

8.Padouch žábak

9.Do za čarovanho lesa

10. Maškarní bál

 11.Temná válečnice

12 Soutež princů

13.Den na Merlinově akademii

 Temní drak

 Královský průvod

Příběh mořské víly

 Pyžamový večírek

Zkouška věže

Čarodějnice měnavec

Ruby se vrací

Vánoce pohátkové zemy

Kouzlo duhy

Past sněhove královny

Rose v říši divů

Sněhové království

 Žít jako poháátkááááách,krok co krok.Jsem žadné a navždy královskou akademii milujem,co chcem jiskru.co jasně září.Magie, tobě a zízní budem.Krok co krok den co spolu rostem,přátělské akademii života,jen klýč najdeš i sny odemikej,magie tobě a kouzlo v notach tvé akademiééééé.

Výsledek obrázku pro regal academy postavy cz

Výsledek obrázku pro regal academy postavy czVýsledek obrázku pro regal academy postavy cz

 Rose (Rouz) Cinderella je normální holka, která je ze Země a ze všeho nejvíc miluje pohádky! Do pohádkové říše se dostane náhodou.

Výsledek obrázku pro regal academy postavy cz

 Joy (Čoj) LeFrog Joy miluje hrůzostrašné příběhy a často si neuvědomuje, že ne všichni je taky milují. Váží si svých přátel, avšak často má zlé než dobré myšlenky.

 Výsledek obrázku pro regal academy postavy cz

Astoria (Astrojije) Rapunzel Astoria miluje knihy a věří, že jednoho dne se stane princeznou. Bohužel všichni jí mají za "blbce".

Výsledek obrázku pro regal academy postavy characters

 Travis (Trevis) Beast Travis je velmi zranitelný a křehký, avšak když se rozčílí, stává se z něj skutečné zvíře. Jeho síla je obrovská a nekontrolovatelná, a tak je velmi často v průšvihu. 

Hawk (Hok) SnowWhite Hawk si myslí, že je dokonalý princ a pohádkový hrdina, protože ho holky zbožňují. Hawk je taky hodně statečný. 

Ředitelka Popelka Cinderella Cinderella je ředitelkou na Regal Academy a miluje šaty a boty. Její vnučka je Rose Cinderella. 

 

Beast Tento učitel velmi často řve na studenty a nutí je běhat nebo dělat kliky. Avšak Beast má srdce ze zlata a miluje růže. 

SnowWhite (Sněhurka Snubartová) Učitelka SnowWhite je puntičkářka a má ráda pořádek a školní pravidla. SnowWhite miluje jablka a vždy má hromadu jablek na stole. 

LeFrogLe Frog je velmi často terčem posměchu. Moc rád vytváří různé lektvary ve své laboratoři. 

 

Rapunzel Rapunzel tráví mnoho času ve své věži. Její velkou zálibou je četba knih pro veřejnost a někdy knihy nečte lidem, ale třeba sochám nebo obrazům. Dokonce si mluví i se svými vlasy. 

Wolfram má vždy skvělé oblečení, postoj a etiketu. Wolfram je hodně statečný a jeho výuka je vždy dobrodružná, ale někdy i temná. 

Profesorka Beauty má vždy pozitivní pohled na svět a to dokonce i v těch nejhorších událostech.

Výsledek obrázku pro regal academy postavy  ancora-e-sempre-winx.blog.czVýsledek obrázku pro regal academy postavy  ancora-e-sempre-winx.blog.cz

 IronFan si v životě prošla téměř vším a uvědomila si, že odborná a dokonalá příprava není v životě všechno.

Violet Orco
Violet zdědila všechny povahové vlastnosti po svém dědečkovi, ale s trochou ženskosti. Violet je silná, houževnatá a velmi ráda děsí lidi.

Výsledek obrázku pro regal academy postavy czVýsledek obrázku pro regal academy postavy czVýsledek obrázku pro regal academy postavy

Vicky Strega
Vicky (Viky) je velmi inteligentní a krásná, ale je taky namyšlená, zrádná a zlomyslná. Ráda škodí a ne vždy jí její zlé plány vyjdou. Chce se stát tou nejzlejší postavou v říši pohádek. Miluje sebe a svojí kouzelnou hůlku, díky ní může vyvolat všelijaká zlá kouzla.

Cyrus Strega
Cyrus (Sirus)je Vickiin bratr, ale narozdíl od ní není tak zlý. Je hodně zbabělý a především líný. když může tak spí. Díky své lenosti Vicky nerad pomáhá, ale Vicky ho vždycky donutí, takže mu nic jiného nezbývá. Cyrus bych chtěl žít pohodový a klidný život, ve kterém by se toho moc nedělo.

Ruby Sorellastra
Ruby je Vickiina kamarádka, která za Vicky dělá veškerou špinavou práci. Vůbec jí to nevadí, protože nemusí Rose a její přátelé. Avšak dělá to také kvůli tomu, aby při každé příležitosti mohla vidět Hawka, do kterého je bezhlavě zamilovaná. Ruby by chtěla žít spokojený život po boku Hawka.

Výsledek obrázku pro regal academy postavyVýsledek obrázku pro regal academy postavyVýsledek obrázku pro regal academy postavy

Odette Cigno
Odette moc ráda baletí a po své babičce zdědila titul Nejlepší baletky. Také je velmi elegantní a půvabná. Vždy, když tančí pod měsícem, tak se promění v labuť. Odette by chtěla celý svůj život probaletit.

Leena Pollicino
Leena je nejmenší studentka na Regal Academy. Řídí se heslem: "Malý rozměr, velká odvaha". Nebojí velkých dýní a ani rozzuřených orlů. Leena je také velmi sladká a zvědavá. 

Balento
Balento (Rypak) je pomalý, nemotorný, ale velmi přátelský. Vždy, když se vynoří z moře u Regal Academy, tak si všichni myslí, že je zlý, ale opak je pravdou.

Výsledek obrázku pro regal academy postavy pinochiaVýsledek obrázku pro regal academy postavy  ancora-e-sempre-winx.blog.cz

Gerald Brutto Anatroccolo
Gerald je velmi nešťastný kvůli svému vzhledu a doufá, že se stejně jako jeho děděček stane krásným. Kvůli lepšímu vzhledu by udělal cokoliv. Gerald je velmi slušný a stydlivý. 

Pinocchia
Pinocchia (Pinokoe) je usměvavá, přátelská a samozřejmě upřímná. Nemá ráda lidi, kteří lžou. Její nos se zvětšuje velmi rychle, což někdy způsobuje problémy.

šejre modrý lišák žabak učitel doktor retrovo,alenka kočka,vajičko hamti damti,knot veliký osli ši,Heti kloboučnik